Crowdfunding: Samen dromen waarmaken :) Volg ons op Facebook

31 Januari, 2018


Nieuw Vakantiehuisje in de Mercantour!

Het Appartement: Klaar voor de verhuur :)

Wil Je Meer Informatie?

Neem een kijkje op Airbnb, bel of mail. Boeken kan via Airbnb of direct :)

  • Bekijk op Airbnb
  • Email:
  • Telefoon: 06-34318962


10 April, 2016


Bienvenue à Sospel

Wie niet waagt, wie niet wint.

Volg ons via Facebook:

Of like en deel deze pagina:

16 Februari, 2016


Interview Met Radio Omrop Fryslân

Gerbrich over ons crowdfunding avontuur.Hoewel deze eerste crowdfund-campagne officieel ten einde is staan we nog open voor creatieve deelname.

Denk aan sponsoring in de vorm van potten verf of een oude betonmolen, of van een gebruikte grastrimmer tot een stukadoor die zijn tijd doneert in ruil voor een paar mooie canyontochten en verblijf.

Wees creatief... We vinden het leuk van je te horen!

  • Email:
  • Telefoon: 06-34318962

15 Februari, 2016


We Zijn Er!

Een symbolische klim met fantastisch resultaat...

Volg ons via Facebook:

Of like en deel deze pagina:


8 Februari, 2016


Opgepikt Door Het Sneeker Nieuwsblad

Eerst online en een paar dagen later 'huis aan huis':


We ontvangen veel leuke en enthousiaste reacties en staan er versteld van hoe vaak het artikel online gedeeld is.


28 Januari, 2016


Nieuw Hoofdkwartier Gevonden!

Ga jij deze uitdaging samen met ons aan?

Ons doel:

€50.000

Gehaald!

Deel met je vrienden, familie, collega's enz.

Streefbedrag Gehaald

Streefbedrag gehaald! Het ging allemaal zo snel dat we niet eens de kans hebben gehad iedereen op de hoogte te brengen van onze plannen en actie. Excuus daarvoor en daarom laten we de kortingsactie nog tot 9 februari doorlopen.

Je kunt nog steeds genieten van de korting op onze canyontochten of waardebonnen. Leuk bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of voor je Valentijn :)

Vooropgesteld:

Mochten we het doelbedrag niet halen, dan hoef je als investeerder, sponsor of donateur niets over te maken. We zijn je eeuwig dankbaar voor de aangeboden hulp. Kies je voor pre-pay dan is de keuze aan jou. We gunnen je dan de korting. Deze actie heeft namelijk geen invloed op de uitvoering van de canyontochten.

Huh? Wat is Crowdfunding? Klinkt leuk! Maar wat heb ik eraan?

Onze Early Believers: (scroll voor alle berichten)

Jorn Jan en Willeke — Wat gaan jullie een fantastisch project bouwen. Elke steen verdient een crowdfundering. Dus wij doen mee!

Sietske en Bert — Het ziet er heel mooi uit. Volgens mij moet het jullie gaan lukken! Hierbij een toezegging voor een investering en vouchers voor canyontochten.

Nienke — Deze 2 toppers zijn erg gedreven en enthousiast. Ze weten goed waar ze mee bezig zijn, zowel op zakelijk als menselijk vlak.

Laura & Francesco — Go! Renier en Gerbrich wat gaat dat een gaaf plekje worden! En wat een creatieve manier. Zo wordt iedereen er beter van!

Peter & Mariëlle — Wat een mooi plan! We helpen jullie graag d.m.v. een investering en prepay van canyontochten.

Kees — Dit moet slagen. Ik hoop dat iedereen die dit leest jullie een warm hart toedraagt, zodat we elkaar op jullie eigen nieuwe plek weer kunnen ontmoeten.

Ria — Heel veel succes met jullie project! Ik doneer.

Ouders — Prachtig project! Met jullie enthousiasme, durf en betrouwbaarheid in de canyon weet je elke tocht tot een feestje voor alle deelnemers te maken. Diezelfde eigenschappen maken dit project tot een zeker succes! We steunen jullie wat we kunnen.

Marrit — Dit jaar kom ik graag weer naar Sospel en investeer ik mee dmv pre-pay. Hierbij geboekt voor de "heavy" tochten ;)

Edwin & Hillegonde — Yes we can! Beste Renier en Ger, van droom naar werkelijkheid. Graag doneer ik voor jullie prachtige werkelijkheid. Weer een stapje dichterbij.

Matt and Milou — This is a great idea. You have to follow your dreams! I know this campaign will be a success as it is for a great cause. Your canyoning adventures bring so much fun and happiness to many different people.

Lieke en Tessa — Natuurlijk komen wij canyoningen :) We helpen jullie met deze actie.

Toine & Nicole — Professioneel in elkaar gezet..! Top..! Wij komen weer met onze meiden en kopen vouchers.

Gerard — Dit is toch wel een extreem mooie droom die gewoon door moet gaan!

Jenny — Wij zullen als sponsors mee doen. Geen vetpot hier want we moeten nog onze eigen projecten financieren, maar we hebben ons ingeschreven voor een sponsorbedrag!

Dorien & Joost — Mooi hoe jullie droom door crowdfunding alleen maar groter wordt omdat hij gedeeld wordt door anderen. Wij geloven in jullie en in jullie plannen, dus ons vertrouwen hebben jullie!

I would like to donate in American dollars. Remar, the island guy.

Martin — I don't know a single Dutch word... but would love to donate. Please let me know the transfer details.

Harm & Wisse — Mooie actie en een mooi resultaat! Succes.

Carmen en Niels — Als ik zou kunnen zou ik het hele huis voor jullie kopen, zo gun ik het jullie... Hoop zo dat het jullie gaat lukken!

Familie Dehaes — Doen mee. Veel succes met jullie crowdfunding!

Maya & Wildrik — We ondersteunen jullie in het verwezenlijken van jullie droom!

Wicher en Marjolijn — You get what you give! Marjolijn en ik gaan ervan uit dat jullie crowdfunding actie een succes word en dat we snel in jullie nieuwe headquarters terecht kunnen!

Crowdfunden: een creatieve manier van financieren waar alle partijen beter van worden. Wij hebben nu de financiële middelen nodig om ons bedrijf te laten groeien. En daarom kun jij nu tijdelijk profiteren van korting op al onze canyontochten of een zeer aantrekkelijk rendement op spaargeld. Zo helpen we elkaar :)

Van Hobby naar Manier van Leven...

Wat is er nou mooier dan van je hobby je werk te maken, je bedrijf te kunnen groeien en dit succes te mogen delen.

Met ons buitensportbedrijf, Blue Water Outdoor, waren we de afgelopen vijf jaar elke zomer te vinden in de canyons van de Alpes-Maritimes. Dit Franse departement ligt in het zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee en grenst aan Italië. Met de zon, zee, het Nationaal Park 'Le Mercantour' en een aantal leuke steden nabij, is dit gebied een ideale plek voor iedereen die strand, bergen en stad in één vakantie wil combineren.

De Franse manier van leven en de vele zonuren bevielen ons zo goed dat we nu besloten hebben ons bedrijf hier permanent te vestigen. In het Zuid-Franse, middeleeuwse dorpje Sospel.

Na hoofdzakelijk in de zomermaanden actief te zijn geweest in de canyons staan we nu ook voor je klaar in het voor- en najaar. Daarnaast gaan we een mooi appartement neerzetten en een kleine B&B oprichten om je zo niet alleen een fantastische canyoning ervaring, maar ook een heel mooie verblijfsmogelijkheid te kunnen bieden.

Kijk rustig rond op onze website en laat je inspireren, maar vergeet niet terug te komen naar deze crowdfund pagina… de deadline van 9 februari komt snel dichterbij!

Kijk hieronder hoe je mee kunt doen.

Gerbrich & Renier

Vragen of interesse? Neem zeker contact met ons op!

Persoonlijk & Kleinschalig

Doe mee aan onze crowdfund-actie en geniet tijdelijk van 10% korting op je canyontocht(en). Bovendien kun je straks nog vaker bij ons terecht om af te dalen door één of meer van de schitterende canyons in het zonnige Zuid-Frankrijk en Italië. Niet in het Frans of Engels, maar heerlijk in je eigen taal en onder onze professionele, ontspannen en persoonlijke begeleiding van Gerbrich of Renier.

Ook kun je straks bij ons terecht voor verblijf in ons appartement en B&B: op 25 minuten van de Middellandse zee, in de eerste berglijn van Park National de Mercantour, vrijstaand op een heuvel, de tuin op het zuiden en een hectare land met zo'n 20 olijfbomen. Slechts 2 km buiten het dorp en net hoog genoeg gelegen voor een fantastisch uitzicht over het uitgestrekte nationale park en het middeleeuwse dorpje Sospel.

Ondersteun de crowdfund-actie en onze deur staat straks voor je open: 's ochtends een lekker bakje koffie in de ochtendzon voor we met z'n allen de canyon induiken. Of voor een biertje of wijntje 's avonds bij het kampvuur, waar we de dag nog eens herbeleven met een diashow van de eerder beleefde avonturen tijdens je canyontocht.

Voor gulle gevers organiseren we een diner bij candle light. Vinden we iemand die piano of gitaar speelt dan heb je grote kans dat Gerbrich de sterren van de hemel zingt. Een unieke ervaring tijdens je vakantie aan de Côte d'Azur.

Kijk hieronder hoe je mee kunt doen.

Zo Doe Je Mee:

Kies een of meerdere manieren waarop je deel wilt nemen, bepaal het bedrag en laat het ons weten via het onderstaande formulier. Bedankt!

 

Pre-Pay Gesloten

Lijkt het je leuk (weer) een keer met ons af te dalen door één of meerdere canyons? 'Pre-pay' vandaag en geniet tijdelijk van 10% korting. Ontvang naast je voucher ook een uitnodiging voor een kampvuuravondje of etentje bij ons thuis. Deze voucher is ook te gebruiken voor, of in combinatie met, verblijf in ons B&B en appartement*. De voucher is niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar. Leuk dus ook om iemand cadeau te doen voor bijvoorbeeld verjaardag, Valentijnsdag of slagen. Maak je niet volledig gebruik van de voucher, dan is de resterende waarde na 5 jaar in te wisselen tegen geld.

Mogelijkheden & meer informatie... (Gesloten)

Investeer Gesloten

Met een looptijd van 5 jaar en een rendement van 15% (3%/jaar) is je investering in het nieuwe Blue Water Hoofdkwartier een stuk lucratiever dan de rente op je spaarrekening. De lening wordt in 5 gelijke termijnen afgelost. Voorbeeld: Je investeert €500 en ontvangt €575 verdeeld over 5 jaar—jaarlijks, op 15 maart, wordt er €115 op je rekening gestort.

Mogelijkheden & meer informatie... (Gesloten)

Doneer

Dit kan van alles zijn, van 5 euro tot een (oude) betonmolen. Van een pot verf tot een stukadoor die zijn tijd doneert in ruil voor een paar mooie canyontochten en verblijf.

Wees creatief en laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Sponsor

Zakelijk aantrekkelijk en aftrekbaar. Je bedrijfslogo komt prominent op onze website en in onze serie zelfgemaakte videoreportages. Bij passend imago kunnen we eventueel je logo op onze helmen plaatsen. Onze canyonfoto's en video's worden in grote getalen verspreid op sociale media. Je bereik is groot: heel Nederland en België.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vragen of Interesse?

Email, bel of schrijf ons een berichtje via het onderstaande formulier.

  • Email:
  • Telefoon: 06-34318962

We vragen je in eerste instantie voor een toezegging en als het doelbedrag gehaald is, vragen we je het toegezegde bedrag over te maken. Bedankt!

(Optioneel)

Mocht de koop onverhoopt niet doorgaan, dan storten we het overgemaakte bedrag terug op je rekening.

Heb je gekozen voor pre-pay, dan is de keuze aan jou. We gunnen je de genoten korting.

Enthousiast?

Heb je een vraag? Lijkt het je leuk en wil je meer informatie?Wij staan je met veel plezier te woord!

Inspireer Anderen

Wij nemen je graag mee! Wie neem jij mee? Deel deze website met je vrienden, familie en collega's!

Canyoning Foto's

Tijdens de canyontochten maken we diverse foto's:

Actieve dag aan de Riviera
In de canyon met hoogtevrees
Actieve vakantie Bloemenkust
Abseilen door de waterval