Plezier, avontuur & natuur... een onvergetelijke dag!

Deel Je Ervaringen...

Ons gastenboek

Ben je met ons op pad geweest door één of meerdere canyons?

Laat hier een bericht achter en deel je ervaringen & herinneringen!

Bedankt!

Groeten, Gerbrich & RenierFiene, Nina, Mees, Laurien en Mark

Wij hebben in augustus drie canyoningtochten gemaakt met Gerbrich en Renier. Voor ons gezin met drie kinderen (11, 11 en 13) een super leuke ervaring! Lekker actief in de prachtige natuur van de Mercantour.

Wat vooral opviel was de deskundigheid van Renier en Gerbrich en het vertrouwen dat ze je geven bij de uitdagingen in de canyon. Samen vormen ze een heel sterk duo. Waarbij de een meer uitdaagt en de ander meer aandacht heeft voor het individu.


Dennis, Claire, Senna en Vigo

Voor het eerst met het gezin canyoning gedaan. Wat hebben we genoten! Van de omgeving, de tochten het cayoning maar ook zeker van jullie Renier en Gerbrich. Jullie plezier en enthousiasme werkt aanstekelijk ;-)

We zijn blij dat we 3 canyoningtochten hebben gedaan. Alle 3 heel verschillend en ook een hele goede opbouw voor de kinderen. Jullie hadden alles top geregeld.

Nogmaals dank voor de geweldige 3 dagen!


Krijn, Maartje, Sietske, Floor & Feya

Wij hebben 3 tochten (de Audin, de Buggio en de Guiou) gedaan; geweldig, wat een belevenis! Nooit kunnen bedenken dat achter de rotspartijen zoveel moois verscholen ligt. 'Het lijkt soms net alsof je in een Insta/National Geographic foto zit' was een van de reacties van de kinderen.

De begeleiding (relaxt, professioneel en gezellig) van Gerbrich en Renier maakten deze tochten tot een onvergetelijke vakantieherinnering. Iedere tocht was weer anders; het glijden, klauteren, springen en abseilen werd met de tocht mooier!

Ontzettend leuk dat canyoningen met tieners in de leeftijd van 11-17 jaar. Zeker een aanrader als je niet stil kunt zitten. We komen graag nog een keer terug om nog een paar tochten te maken.


Gezelschap: 7 mannen met baarden

'Off season' (half oktober) hebben we 2 tochten gedaan met Renier, Guiou en Barbaira. Na een mooie wandeling van 45 minuten sprongen we in de canyon, de Guiou was een fantastisch mooie tocht om er goed in te komen, nabij Sospel.

Voor Barbaira moesten we een uurtje rijden naar Italie, dat was een prachtige rit en een activiteit op zich. Het dorpje van waar je de wandeltocht begint is sprookjes-achtig mooi. Na 40 minuten lopen kom je aan bij een mooi middeleeuws bruggetje waar je van af kunt springen. Deze kloof is mooi open, kraakhelder water, mooi sprongen en vette abseils. Bij terugkomst in het dorpje heerlijke tapas gegeten met afsluitend verschillende desserts: Italie ten top!

De begeleiding van Renier was top! Lekker relax en niets moet. Erg leuk om te zien dat Renier zelf ook nog geniet van de prachtige natuur waarin je je bevind, dat maakt het avontuur, dat je samen beleeft, compleet.

Renier, bedankt namens de mannen met baarden!


Maartje, Pedro en Lotte

Twee prachtige tochten gedaan in augustus: door de Rio Barbaira en door de Guiou. Gezellige kleine groepen, spectaculaire sprongen, mooi abseilen (door waterval!), klimmen, klauteren, zwemmen, drijven; kortom, genieten!! En na afloop, heerlijk gegeten in een idyllisch Italiaans dorpje. Wat wil je nog meer?!

Dank jullie wel!


Erwin, Anita, Daniëlle & Laurens

In verschillende gebieden van Frankrijk al door canyons mogen glijden, klauteren, abseilen en springen en deze zomer met Renier op pad. Vooraf aangegeven dat er gezinsleden waren die graag sprongen en dat anderen meer van de abseil waren en dat werd prima opgepakt door Renier: we kwamen allemaal aan onze trekken.

Ook prettig dat je met een kleine groep op pad gaat zodat eindeloos wachten niet aan de orde is. En dan de Barbaira canyon: zo mooi!

Als toegift dan nog een stel foto's die je als prachtherinnering van de website kunt halen, helemaal top. Dank voor de heerlijke dag, we hebben genoten!


Marco en Wendy

Deze zomer canyon la Maglia bij Blue Water Outdoor gedaan onder begeleiding van Renier! Super mooie en leuke tocht gehad. Achter elk bochtje stond weer een nieuwe uitdaging op ons te wachten! Ook prachtige afwisseling qua natuur, echt fulltime genieten! De begeleiding van Renier was ook helemaal top, goede instructies en voelden ons volledig op ons gemak! Super leuke sfeer in de groep tijdens de tocht, met een gezellige afsluiter op het terras met zijn allen!

Bedankt en waarschijnlijk tot volgend jaar!

Groetjes, Marco en Wendy


Jaap, Henk & Sybren

Vorige week twee tochten met Renier en Gerbrich mogen doen. Wat een belevenis! Prachtige natuur en dat combineren met mooie sprongen en abseils. Tussen de middag een lunch midden in de natuur. En dat alles onder begeleiding van twee toppers. Bedankt voor de enthousiast en professionele begeleiding! Toch even een paar grenzen verlegd! Succes nog en hopelijk tot volgend jaar!


Koen en Roos

Het canyoningen vonden wij echt heel leuk. Uitdagende stukjes in een zeer mooie omgeving. Gerbrich en Renier hebben veel ervaring en zijn leuk in de omgang. Een echte toevoeging voor je vakantie!


Rob, Bianca, Max, Bas & Thijs

Deze zomervakantie hebben we — voor het eerst — 3 fantastische canyoning tochten gedaan. Door de combinatie van actief bezig zijn, avontuur, prachtige natuur en de professionele en enthousiaste begeleiding van Renier en Gerbrich was dit een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Renier en Gerbrich: Hartelijk Dank! Wij komen zeker nog eens terug... als het aan de jongens ligt volgende week.


Anouk & Friends

Ik ben sinds gisteren terug van een zalige reis met 4 vrienden in Nice. Ik kan met zekerheid zeggen dat we met zijn allen nog aan het nagenieten zijn van de 2 tochten (Guiou & Barbaira). Zeker de laatste tocht, gevolgd door een lekker etentje in het gezellige Italiaans dorpje, was een voltreffer. Gerbrich was de perfecte begeleidster: dankzij haar professionele skills & aangenaam gezelschap, was het niet moeilijk om haar snel te vertrouwen. Ik heb alvast enkele grenzen verlegd én me rot geamuseerd. Lang leve Vlaming-Nederlander mopjes!


Annette

Super leuke dag gehad onder begeleiding van twee fijne en professionele mensen; Renier & Gerbrich!


Ronny, Françoise, Brecht, Wouter en Anthony

Deze zomer voor het eerst aan canyoning gedaan. Het was super! Onder de professionele begeleiding van Renier hebben we 3 tochten gedaan (de Planfaé, de Barbaira en de jongens nog de Maglia).

Als starter was de Planfaé fantastich, de Barbaira en de Maglia waren de max! Zeer mooie natuur, mooie sprongen, asbeils, glijbanen, klauteren en zwemmen. We hebben ons ook geen moment onveilig gevoeld, daar zorgde Renier wel voor, echt bedankt voor deze onvergetelijke vakantie!


Annemieke, Marc, Luc, Cas & Thijs

Wat een verrassingstochten: achter elke steen vind je weer een nieuwe uitdaging! Dankzij de deskundige en relaxte leiding hebben we onze grenzen verlegd, 10m sprongen gemaakt en er is zelfs een eekhoorn gered.

  • Zoon 12j: Renier deed het heel enthousiast en het was heel gezellig.
  • Zoon 10j: Wel veel lopen en met de auto veel kronkelbochtjes, maar het was het waard.
  • Zoon 7j: Ik mocht de 12m sprong niet doen, maar wel als enige tokkelen!

Samen met anderen lopen is ook heel plezierig en zo heb je een complete actieve vakantie. Voor herhaling vatbaar!


Maarten & Nick

Wij hebben vier fantastische tochten gehad! Woorden schieten te kort voor het spektakel, de schoonheid van de natuur en de super relaxte, ervaren en betrokken instructeurs.

Volgend jaar zijn wij weer van de partij!


Mona & Jourik

We vonden het heel leuk, uitdagend en zeer mooi! Het was ook tof om te zien dat Gerbrich & Renier er zelf ook nog steeds zoveel plezier aan beleven! :)

Bedankt! En misschien zien we jullie nog eens voor een volgende canyon! ;)


Joep, Monique, Noor & Machiel

Canyoning is elke keer een unieke ervaring. Renier en Gerbrich maken hier een onvergetelijke feest van. Samen hebben ze de uitmuntende combinatie van professionele en persoonlijke begeleiding. Echt een aanrader!


Ron en Bette

Vorig jaar onze eerste ervaringen opgedaan met Blue Water Outdoor, de Barbaira en Maglia gedaan. We hebben daar enorm van genoten en dat smaakte naar meer! Dus dit jaar weer contact gezocht en onder de fantastische begeleiding van Renier de Guiou gedaan. Inderdaad een rivier met verborgen schoonheid, prachtig!

De professionele en persoonlijke aanpak van Blue Water Outdoor hebben wij nergens anders ervaren, een aanrader voor iedereen. Gerbrich en Renier zijn toppers!


Sjoerd & Jasper

Wij hebben 3 tochten samen met Renier gedaan (Barbaira, La Bollene en de Maglia). Een geweldige ervaring, een ontzettend leuke groep en een super instructeur. Ik kan het niet mooier omschrijven dan hoe het was! Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een actieve vakantie.

Renier en al onze groepsgenoten, ontzettend bedankt voor deze leuke ervaring en we gaan elkaar vast en zeker nog een keer zien!!


Jeroen, Petra en Auke

We hebben met Gerbrich twee tochten gedaan. Planfeae en Barbaira.

Echt helemaal super. we hebben dingen gedaan die we niet dachten te kunnen en dingen gezien die we nog nooit hebben gezien. Een heerlijke activiteit overigens in het deze zomer bloedhete Zuid Frankrijk. We kunnen het echt iedereen met oudere en jongere kinderen aanraden. En springen van 8 of 10 meter is minder eng dan je denkt. Ik vond ook dat Gerbrich ons super begeleidde. Geen enkel moment had je het gevoel dat iets moest of beter was. De sfeer in de groep was echt super leuk. En de Barbaira tocht is echt net een sprookje.

Gerbrich, dank je, ook voor je hulp tijdens de klim omhoog in de bloed hitte.


Mart, Gijs, Iskander en Sabine

Na het succes van vorig jaar wilden wij heel graag opnieuw met Renier de canyon in. Wederom een geweldige ervaring, deze keer met Renier en Gerbrich. Wij hebben elders ook canyoning gedaan (ook heel leuk en mooi), maar gidsen zoals Renier en Gerbrich zijn wij niet tegen gekomen!! Combinatie van professionaliteit en heel veel enthousiasme maken hun uniek. Absolute aanrader, wij komen weer terug!

Dank Renier en Gerbrich voor een weer een onvergetelijke ervaring, jullie zijn top!


Bram, Paul & Mark

Zaterdag 11-7 hebben we (zoals gezegd werd) de tocht der tochten overleefd. De Maglia is een erg ruige, stoere maar ook vooral mooie canyoning. Het is ook allemaal goed verlopen door de geweldige gidsen Gerbrich en Renier.

Bedankt voor deze ongeloofijke ervaring en wie weet komen we nog een keer terug om het nog eens over te doen!


Perry, Irma, Iris en Fee

Woensdag hebben we met een Renier een fantastische ervaring opgedaan. Dit was voor ons als ouders met kinderen van 10 en 13 een heerlijke dag met waden, klauteren, abseilen, springen en lekker zwemmen. We hebben onze grenzen weer verlegd. Op naar het volgend avontuur met Blue water Outdoor!


Dennis, Christa, Iris en Marit

Een fantastische ervaring. Een aanrader. Wij hebben drie tochten gemaakt. De ene tocht nog mooier dan de ander. Er zat een goede opbouw in de tochten.

Renier en Gerbrich zijn hele fijne gidsen. Ze nemen de tijd en geven je vertrouwen. Ze kennen de canyons door en door. Ze leggen op niemand druk en hierdoor is het geschikt voor jong en oud. Bedankt!!!!


Ab

De Alpen staan voor mij synoniem voor prachtige wandelingen. Vele honderden wandel kilometers, vooral boven de boomgrens, heb ik er daar al opzitten. Met Gerbrich & Renier waagde ik me nu onder de boomgrens! Geweldige tochten gemaakt door onbegaanbare kloven en grotten, waar ik zonder zijn begeleiding nooit aan begonnen zou zijn: een aanrader!


Rick & Wies

Wauw! Wat een ervaring, echt super! Renier, nogmaals dank voor je begeleiding! Tot volgend jaar ;)


Cato, Joep, Sietske en Bert

Wat een vakantie was dat! Geweldige natuur, goed gezelschap en volle actie in de canyons. Wij gaan erop!

Gerbrich, Renier, nogmaals dank en wij komen zeker terug.


Cath & Nils

Dankzij onze huisgenoten zijn wij bij Blue Water Outdoor geraakt. Ze waren net terug van vakantie en wij dachten: dit willen wij ook! Meteen een mailtje gestuurd om te boeken dus! Speciaal voor ons is Renier een dagje langer gebleven zodat we 3 tochten konden doen. We hebben adembenemende natuur gezien en hebben plezier beleefd bij iedere sprong, abseil, glijbaan of klauterparcours.

Onze reisgezellen voor 2 canyons waren er met hun kinderen (7 & 9 jaar) en zelfs zij gingen zonder moeite naar beneden dankzij de speciale aandacht van Renier.

Renier, maak je borst maar nat! Wij komen volgend jaar terug voor minstens 5 tochten.


Just & Aart

Na een prachtige wandeling omhoog langs smalle bergpaadjes door het bos: een klein, smal beekje. Is dit het begin van de canyon? Ja, schijn bedriegt in de bergen. Volg het water en je zult verbaasd staan!

Mooie watervallen en stukken zwemmen wisselen elkaar af. De natuur is schitterend. De mooi uitgeslepen en groen begroeide kloof, de spectaculaire dieptes en het kraak heldere water maken deze tocht tot een onvergetelijke ervaring. Zo'n omgeving zul je niet snel elders treffen.


Jan Peter & Familie

Samen met onze kinderen van 15, 13 en 10 onder leiding van Renier de Gorges de Planfa? gedaan. Wat een geweldige ervaring! Onze jongste (en wij trouwens ook) had soms wat twijfel maar werd er door Renier rustig en zonder dwang doorheen gepraat.

Lekker sportief buiten bezige zijn met je gezin, een dag om niet snel te vergeten! Zeker doen!


Familie vd Berg

We hebben blue water outdoor gevonden via internet en hebben onze vakantie bij hen in de buurt geboekt om zo een tocht bij ze te kunnen doen. Dat beviel erg goed! Onze kinderen van 12, 10 en 7 willen volgend jaar weer. En dat terwijl de jongste last heeft van hoogtevrees. De begeleiding was erg goed, nogmaals bedankt daarvoor ;-) Sebastiaan heeft iets overwonnen en dat gaat m zeker helpen bij het spelen in de speeltuin. Maar het was vooral ook een hele leuke en gezellige dag met z'n allen. Wil je een goede professionele canyoningtocht maken? Dan moet je bij Renier en Gerbrich zijn!

Groetjes,
Johan, Anne, Jeffrey, Daphne en Sebastiaan


Dirk

Afgelopen augustus met 8 man onder leiding van Renier de Barbaira Canyon gedaan en kan niet anders zeggen dan dat supervet was!

De dag kwam eerst een beetje langzaam op gang, met het aantrekken van alle spullen en de drie kwartier loop naar de start, maar eenmaal daar maakt het adembenemende uitzicht alles goed en de toon is gelijk gezet als je begint met een jump van 8m vanaf een Middeleeuwse brug, waarna er nog vele volgen!

Renier was een relaxte gast die goed wist wat hij deed en iedereen zowel veilig beneden kreeg als zorgde voor een gave en spectaculaire dag.

Absolute aanrader!


Ilse & Mischa

Met het hele gezin een geweldige canyon gedaan. Elkaar helpen, motiveren en ondersteunen, het werd echt teambuilding. Waar het voor een enkeling wat spannend werd, kregen we altijd wel weer een alternatief. Bedankt voor deze onvergetelijke ervaring.

En niet te vergeten ook bedankt voor de fantastische foto's waarmee we de dag nog eens nabeleven en we een mooie collage van gaan maken.


Arjan & Cynthia

Wij zijn helemaal verkocht je kunt ons er voor wakker maken. Wij hebben met onze 3 kinderen 9,12 en 14 jaar 5 tochten in 6 dagen gedaan en we konden er geen genoeg van krijgen! Sport, spanning, avontuur en een super mooie omgeving. Het is de Efteling, Klimpark en Duinrell bij elkaar maar dan zonder wachtrij van uren en geen sprookje maar gewoon echt. Onze kinderen hebben zich super vermaakt en met de enthousiaste begeleiding van Renier en Gerbrich was het helemaal compleet. Heel erg bedankt voor deze SUPER week en wat ons betreft tot volgend jaar maar het liefst nog veel eerder!!!!!!!


Rob & Bo

We hebben 3 dagen canyoning achter de rug en hebben er zoooooo enorm van genoten. Wat jammer dat het al voorbij is.

Als belgen was de nederlandse begeleiding super, alsook de groep. We voelde ons meteen thuis. Het niveau van de 3 tochten ging tocht per tocht, geleidelijk, naar boven wat perfect was. Het waren stuk voor stuk intense, avontuurlijke en spannende tochten met prachtige natuur en de begeleiding was uiterst professioneel.


Familie Drenth

Drie dagen met het gezin drie canyon tochten gedaan: twee met Renier en een met Gerbrich.

Naast de ongelofelijke natuur (van sprookjesachtig naar puur massieve kracht) vonden we alle vijf vooral de begeleiding top.

We zagen heel wat groepen in de canyon met begeleiders die duidelijk gestressed zo snel mogelijk door de canyon wouden gaan met weinig aandacht voor de groep. Snel, sneller, snelst. Duidelijk een alleen op winst gerichte bezigheid, waarbij de veiligheid van en aandacht voor de participanten niet als topprioriteit wordt gezien.

Dit in tegenstrijd met Renier en Gerbrich die beiden veiligheid, gezelligheid en vooral genieten van de majestueuze natuur bovenaan plaatsen. Om deze kwaliteit te behouden werken ze met z'n tweeen, dus zonder extra personeel.

Achteraf krijg je een website link met foto's van je tocht doorgestuurd, dat zegt ook al genoeg van de wijze waarop ze beiden opereren. Genot van de participant bovenaan.

Wil je de canyon verkennen? Het klinkt commercieel maar er is echt maar een adres en dat is bij Gerbrich en Renier. Bedankt beiden, we hebben er heerlijk van genoten en hebben de foto's al verschillende keren opnieuw bekeken.

Elke, Dethmer, Michiel, Matthijs en Thomas


Catho & Sten

Onze schoolreis met het 7de specialisatiejaar 'Sportclub- en fitnessbegeleider' was dankzij jullie zeer geslaagd! Op school niets dan enthousiaste verhalen. We hebben angsten overwonnen, grenzen verlegd en ontzettend veel gelachen! Het heeft ons allemaal heel goed gedaan. Hopelijk goede vibes voor de examens! Bedankt voor de fijne samenwerking! Het Stedelijk Lyceum van Linkeroever komt volgend jaar terug!!

Enthousiast?

Heb je een vraag? Lijkt het je leuk en wil je meer informatie?Wij staan je met veel plezier te woord!

Inspireer Anderen

Wij nemen je graag mee! Wie neem jij mee? Deel deze website met je vrienden, familie en collega's!

Canyoning Foto's

Tijdens de canyontochten maken we diverse foto's:

Actieve dag aan de Riviera
In de canyon met hoogtevrees
Actieve vakantie Bloemenkust
Abseilen door de waterval